lauantai 5. elokuuta 2017

PHB Ethical Beauty palasaippua ja -kuorinta

Okei, miten mä en tiennyt tästä merkistä aiemmin?! PHB Ethical Beauty on brittimerkki, jonka tuotteet on perheyrityksessä käsintehtyjä, vegaanisia, eläinkokeettomia tottakai ja kaikesta tuotosta menee 15% hyväntekeväisyyteen. Tuotteissa ei myöskään ole alkoholia tai palmuöljyä. Niin sympaattisen kuuloinen yritys että tekisi mieli kokeilla kaikkia heidän tuotteita! Tilasin kuitenkin aluksi testiin palasaippuan vartalonpesuun sekä palakuorinnan, sekin vartalolle tarkoitettu. En ole ennen palakuorintaa kokeillut, ja se ei taida olla edes oikea sana, mutta kuvaa kuitenkin hyvin tuotetta! :D


Palasaippuatuoksuu hyvältä, mutta valitettavasti pesun jälkeen iho todella tuntuu saippuoidun nihkeältä. Tätä vähän pelkäsin, mutta tuotekuvauksessa luvattiin kosteutusta joten ajattelin että selviäisin ilman nihkeyttä pesuhetkestä. Aion kuitenkin käytellä saippuan loppuun, koska ei tunne ollut aivan kamalan hirveä. Ajatus palasaippuoista on kiehtonut minua jonkun aikaa, koska siinä ei tule ylimääräistä muovijätettä ja se on helpompi käyttää kokonaan loppuun; pullon pohjalle kun tuntuu aina jäävän vähän tavaraa (vaikka itse kuuluunkin siihen joukkoon joka leikkaa purkit aina auki saadaakseen käyttöön viimeisetkin rippeet).


Kuorinta on myös tosi kivan tuoksuinen. Palaa on hieman vaikea käyttää, se ei liu'u kunnolla jos iho ei ole todella märkä. Kuorinta on erittäin tehokas, joten hellempien kuorintojen ystävien kannattaa pysyä tästä kaukana, itseäni ei kuorinnan voimakkuus haittaa. Iho jää käytön jälkeen ihanan kosteutetun ja jopa hieman öljyisen tuntuiseksi eikä heti tule fiilis että iho pitää rasvata. Oikeastaan tunne oli paljon miellyttävämpi ja kosteutetumpi kuin saippuan jälkeen.

Kumpikaan tuote ei ole ehdoton suosikkini, kuorintaa voisin kyllä kokeilla jossain toisessa tuoksussa! En ole myöskään ihan varma riittoisuudesta, koska tuntui että jo ekan käyttökerran jälkeen pala oli molemmissa pienentynyt jo jonkun verran. Tilasin nämä FeelUniquelta, jossa hintaa näillä oli reilu neljä euroa kappale, joka on mielestäni enemmän kuin ok. Ehkä palaan merkin pariin vielä myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti