tiistai 22. elokuuta 2017

Juvia's Place The Nubian Palette

Jos ette vielä tienneet: Juvia's Placea saa nyt BeatyBaysta! Hihkaisin hieman onnesta kun kuulin tästä, koska olen himoinnut The Nubian-palettia siitä hetkestä lähtien kun näin sen ensimmäisen kerran. En kuitenkaan raaskinut tilata sitä Juvia's Placen omilta sivuilta, koska paletin hinnan päälle olisi tullut hurjat viidenkympin postikulut! Nyt kun sain paletin käsiini maltillisemmalla hinnalla, en voisi olla onnellisempi.


Olen testaillut tätä nyt pari viikkoa, ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Kaikki värit ovat pigmenttisiä, niitä on helppo työstää luomelle eivätkä ne juurikaan pöllyä tai varise poskille levittäessä. Varsinkin shimmerisissä sävyissä pigmentti on hurjan kaunis ja sävyt ovat upeita. Olisin kuitenkin toivonut palettiin ehkä pari mattasävyä lisää, esimerkiksi vaalean mattasävyn. Paletilla saa kuitenkin helposti tehtyä erilaisia meikkejä, niin vaaleita kuin dramaattisempiakin, joten se on todella monikäyttöinen. Jos kuitenkin tykkää enemmän viileistä sävyistä niin tämä paletti ei luultavasti sitten nappaa.


Hintaa tällä on BeautyBayssa n. 34 euroa joka on mielestäni erittäin hyvä hinta tämän laatuisesta paletista, ja ostaisin tämän ehdottomasti uudestaan! Ajattelin tilata merkiltä myös jonkun toisen paletin, mutta muut ovat hieman värikkäämpiä joten en tiedä miten niille tulisi käyttöä, ehkä pitäisi opetella käyttämään värikkäitäkin luomivärejä! :D

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta paletilta. Näitä paletteja tais moni youtuben puolella kehua jonkun aikaa sitten! Varsinkin noi keskirivin sävyt on mun silmiä miellyttäviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin itsekin nähdä tämän YouTubessa ja tykästyin jo silloin :)

      Poista
  2. Nää paletit on niin kauniita! Tykkään näiden ulkoasustakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Ihanan värikkäitä ulkoasulta :)

      Poista