maanantai 22. toukokuuta 2017

Natasha Denona -luomivärit

Natasha Denona on varmasti parhaiten tunnettu niistä isoista (ja kalliista!) luomiväripaleteistaan, mutta minulla ei valitettavasti ole sellaista esiteltävänä. Olen kuullut Natasha Denonan luomivärien koostumuksesta niin paljon hyvää, että tilasin BeautyBaysta yksittäisiä nappeja testailuun. Voin muuten sanoa että nämä on kyllä kalleimpia luomivärejä mitä olen koskaan ostanut, yksittäinen nappi maksaa nimittäin noin 20 euroa! Aika hurjaa, mutta katsotaan onko luomarit hintansa arvoisia.



Vasemmalta oikealle Cream, Flamingo, Moonstone

Cream Vaalea shimmersävy on mukavan pigmenttinen, ei kaikista pigmenttisin omistamistani sävyistä. Tykkään käyttää tätä koko luomella ja tällä voi tehdä myös korostuksia kulmaluulle!
Flamingo Tästä huomaa kuinka pehmeitä ND:n luomivärit ovat; tämä on nimittäin pudonnut lattialle ja mennyt hieman rikki, joten pitää olla jatkossa varovaisempi! Matta vaaleanpunainen on kaunis ja pigmenttinen sävy, jota käytän yleensä koko luomella.
Moonstone Metallic-sävy, jossa on huikea pigmentti! Nämä metallic-koostumuksen omaavat sävyt taitavat muutenkin olla kaikkein pigmenttisimpiä! Kaunis sävy, jota voi käyttää vaikka ihan yksinään koko luomella. Tämä voisi olla myös sopiva korostussävy hieman tummemmalle iholle


Suede, Sandstorm, Arizona, Umber

Suede Pakkauksessa sanotaan tämän olevan mattasävy, mutta minusta tässä on hieman hohtoa.. No, ehkä meillä on Natashan kanssa eri käsitys matasta. Monikäyttöinen keskiruskea sävy jossa on hyvin pigmenttiä, ollut kovassa käytössä!
Sandstorm Lämmin mattasävy, joka on ehdottomasti suosikkini! Sopii omiin vihreisiin silmiini tosi hyvin ja olenkin saanut usein kehuja silmämeikistäni tätä sävyä käyttäessäni!
Arizona Tummanruskea matta, joka on erittäin monikäyttöinen ja pigmenttinen
Umber Tummanruskea metallic-sävy, jota olen käyttänyt valitettavan vähän! Väri on kyllä ihana ja koostumus mitä mainioin, mutta jotenkin tämä on jäänyt unohduksiin! Pitääpä laittaa tehokäyttöön!


Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä, levittyvät hyvin (käytän tosin aina luomivärin pohjustajaa!) ja kestävät hyvin koko päivän luomilla. Pakkaukset ovat aika halvan tuntuisia ja Natasha Denonalla onkin myynnissä tyhjiä paletteja, joihin yksittäisnapit voi laittaa. Tietysti ihan tavallinen magneettipaletti sopii myös, mutta minulla ei tällä hetkellä ole yhtään tyhjänä. Luomivärien koostumus on yksi parhaista, mitä olen kokeillut, ellei jopa paras! Esimerkiksi Anastasian luomiväreihin verrattuna, nämä eivät varise ihan yhtä paljon. Aioin kyllä jatkossakin ostaa Natashan luomivärejä, joko yksittäin tai sitten paletissa, ovat nämä vaan niin huippuihania!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti