maanantai 29. toukokuuta 2017

Maailman paras hiusnaamio

Harvoin voi käyttää sanaa "paras" mistään tuotteesta koska kaikki ihmiset on erilaisia ja tykkää eri jutuista, mutta tämä naamio on oikeasti paras. Ainakin värjätyille ja huonokuntoisille hiuksille. :D
Kyseessä on Four Reasons Repair Treatment.

Kuva Sokos.fi

Olen käyttänyt naamiota monta purkkia viime vuosien aikana ja en ole parempaa löytänyt. Hiuksista tulee pehmeät, helposti harjattavat ja muutenkin hyvännäköiset käytön jälkeen. Käytän naamiota yleensä kerran viikossa ja jos vaan mahdollista menen saunaan se päässä, koska olen huomannut että lämpö todellakiin tehostaa vaikutusta. Itse tykkään myös harjata hiukset naamion levityksen jälkeen että sitä on varmasti levittynyt kaikkialle (märkien hiuksien harjaamiseen kannattaa käyttää esim. Tangle Teezeriä tai muuta harjaa joka on tarkoittu märille hiuksille).

Four Reasonsia löytää ainakin Sokoksilta sekä Emotioneistaja hintaa naamiolla on n.12 euroa mikä on mielestäni enemmän kun kohtuullinen näin huipputuotteesta. Riittoisuudesta sen verran että minulla yksi puteli kestää noin puoli vuotta viikottaisella käytöllä, joten tuote on myös melko riittoisa. Tämä on yksi niistä harvoista tuotteista, jotka ostan aina uudestaan ja uudestaan, joten voin lämpimästi suositella kaikille jotka tarvitsevat hieman rakennepaikkausta hiuksiinsa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti