maanantai 17. heinäkuuta 2017

Colourpop Pressed Powder Shadow

Colourpop on mielestäni erittäin mielenkiintoinen meikkimerkki, joten olin superinnoissani kun kuulin heidän lanseeraavan pressed powder-luomivärejä. En juurikaan tykkää Colourpopin Super Shock Shadow-koostumuksesta, olen enemmän tavallisten puuterimaisten luomivärien ystävä, joten tämä oli huippukiva uutinen tämmöiselle luomivärihamstraajalle!

Tarjolla on hurjasti eri väri vaihtoehtoja, joista itse valitsin melko neutraaleja sävyjä, mutta värien ystäville löytyy vaihtoehtoja sateenkaaren joka väristä! Sävyjä on saatavilla sekä mattana että shimmerisenä, joista shimmeriset ovat hieman pigmenttisempia. Värit pöllyävät hieman ja saattavat varista poskille, mutta sellaista se on usein superpigmenttisten luomivärien kanssa... Värejä on helppo työstää ja häivyttää ja ihan mahtavaa että näilla on hintaa vain viisi dollaria kappaleella! Kaikki kokeilemani sävyt ovat olleet hyvälaatuisia, eikä mulla ole mitään valittamista, joten en ala erikseen kehumaan jokaista sävyä, vaan tarjolla on ainoastaan swatchit:


 Vasemmalta oikealle: Fire fly (joka on itseasiassa kaikkein vähäpigmenttisin ja huonolaatuisin kaikista), Hear me out, Let me explain, Ringer, Take a break, Wake up call


Take it slow, You know the drill, Paper tiger, Note to self, I owe you, Conundrum


Cloud nine, Cute alert, Labyrinth, Made to last, Criss cross


Play by play, Centerfold, Say I do, Dreamboat, Softcore

Olen oikein tyytyväinen kaikkiin tilaamiini sävyihin ja aioin ehdottomasti tilata luomivärejä lisää! Ainoa miinus Colourpopille siitä, että tuotteita saa ainoastaan heidän omilta sivuilta ja postimaksut sekä tullimaksut nostavat helposti paketin hinnan aika korkeaksi. Kannattaakin esimerkiksi tilata Colourpopin uutiskirje, koska he tarjoavat joskus ilmaisia postikuluja ja uutiskirjeen ansiosta tarjouksista on helposti perillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti