tiistai 25. huhtikuuta 2017

Lumene Arctic Glow Lip Oil

Lumenen Arctic Glow-huuliöljyt eivät ole mikään uusi tuttavuus kosmetiikkamaailmassa eikä omassa meikkipussissa, mutta nyt päätin että tämä ihana tuote ansaitsee oman hehkutuspostauksen. Öljyä on saatavilla kahdessa eri sävyssä (Hohde sekä Kaste) mutta rehellisesti huulilla molemmat sävyt näyttävät lähes samalta. Tai oikeastaan kummastakaan ei juurikaan tule huulille sävyä, vaan ainoastaan upea kiilto. Ja se on suurin syy miksi rakastan tätä tuotetta!

Ylempänä sävy Kaste, alempana Hohde

Öljy tuo huulille ihanan kiillon lisäksi myös kosteuttavan tunteen. Tietenkään tuote ei kestä huulilla esim. syömistä tai juomista eikä kestävyys ole huippuluokkaa, eikai kukaan sellaista öljyltä odotakaan! Kuitenkin hulet jäävät kulumisen jälkeen pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Ja öljy ei tunnu missään vaiheessa tahmealta!



Hintaa huuliöljyllä on n. 11-12 euroa joka on mielestäni kohtuullinen ja itse olen ostanut näitä jo neljä kappaletta! :D Välillä on pakko pitää taukoa ja käytellä muutakin huulimeikkiä, mutta palaan aina huuliöljyyn, koska se on niin helppo levittää huulille ja lähes väritön kiilto sopii kaiken kanssa, käytän sitä myös niinä päivinä kun en muuta meikkiä käytä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti