perjantai 24. helmikuuta 2017

Makeup Revolution Redemption Palette Essential Mattes 2

Otsikossa siis kokonaisuudessa tämän äskettäin hankkimani Makeup Revolutionin luomiväripaletin nimi, josta ajattelin kertoa mielipiteeni. Tilasin paletin Kosmetik4less sivulta, missä hintaa tällä on huimat 4,99! :D Paletteja on saatava myös eri sävyissä, mutta mielestäni tässä oli kivoimmat värit sekä tykkään siitä että kaikki sävyt ovat mattaisia.



Värimaailmaltaan paletti on ihan minua, neutraaleja perussävyjä. Vaaleita sävyjä on aika monta, mistä yleensä tykkään, koska arkena saataan vain laittaa vaaleata sävyä koko luomelle jos muuhun meikkiin ei ole aikaa ja näin vaaleita sävyjä yleensä kuluu enemmän kuin tummia. Valitettavasti varsinkin vaaleimmissa sävyissä pigmentti on aika huono, jopa olematon. Olen saanut näillä kyllä ihan kivoja meikkejä tehtyä, mutta mielummin tartun muihin luomiväreihin.


Tummissa sävyissä on hieman paremmin pigmenttiä ja niitä olen käyttänytkin enemmän. Silti ne päätyvät pelkästään ihan ok-luokkaan. Värit ovat melko puuterimaisia ja jouduin siistimään palettia hieman kuvaa varten koska värit olivat pöllynneet joka paikkaan.



Hintaansa nähden paletti on ihan jees, odotukseni eivät ihan rehellisesti olleet kovin korkealla ja olen saanut tällä kuitenkin kokonaisia silmämeikkejä tehtyä! En siltikään ostaisi tämän perusteella muita saman linjan paletteja, himottasi kyllä testata niitä isompia paletteja, missä on 32 sävyä jos ne olisivat laadukkaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti