keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

NYX Beauty School Dropout -minipaletti

Mulla ei ole paljoakaan kokemusta NYX:n luomiväreistä joten tilasin mielenkiinnolla Beauty School Dropout paletin testiin. Sävynä paletissa on "nude" mutta tätä on muistaakseni saatavilla myös toisessa sävyssä minkä värimaailma on enemmän harmaata ja sinistä.



Ajattelin että paletti olisi loistava reissuun lähtiessä ja tällä saisi tehtyä helposti arkimeikin, mutta sain pettyä hieman, koska kolme sävyistä on shimmerisiä eikä paletista löydy kunnollista "transition coloria" koska mattaiset ruskeat ovat minun makuuni siihen hieman liian tummia.


Shimmersävyt ovat selkeästi pigmenttisempiä kuin mattaiset, mutta eivät nekään ole mun ehdottomia suosikkeja. Parhaimman laatuinen sävy on alimman rivin keskimmäinen ja huonoin on yläkulman oikealla vaalea matta, johon petyin aika pahasti. Kokonaisuudessa paletti on ihan hyvä, mutta en ostaisi uudestaan. Aika harvoin käytän palettia, koska kokonaisen silmämeikin tekemiseen tarvitsee ainakin yhden muun luomivärin, mutta ajattelin nyt laittaa tämän tehokäyttöön muutaman muun vähemmälle käytölle jääneen tuotteen kanssa. Haaveissa olisi siis aloittaa pannuprojekti niihen kanssa mutta saas nähdä mitä siinä käy, saattaa olla että unohdan käyttää niitä silti! :D


Mutta takaisin palettiin! Omani tilasin FeelUniquelta ja se maksoi n.11 euroa, mikä on ehkä hieman yläkanttiin paletin pienen koon ja laadun huomioon ottaen. Täytyy testailla muitakin NYX:n luomivärejä, jos ne sattuisivat olemaan hieman parempilaatuisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti