torstai 27. heinäkuuta 2017

Pieni pretty.fi -tilaus

 Tein pienen (tällä kertaa oikeasti pienen) tilauksen pretty.fi-sivulle, koska siellä oli kesäale meneillään. Tietysti päädyin ostamaan vaan yhden jutun alesta, mutta niinhän se aina menee.. Tilailen muuten aika harvoin prettyltä, mutta pitäisi ehkä useamminkin sitä harrastaa koska paketti tuli perille hurjan nopeasti! Tässä kaikki mitä tällä kertaa tilaukseen nappasin mukaan:



Catrice Cream Eye Shadow & Liner
Tämä on limited edition Kaviar Gauche-kokoelmasta ja sävyn nimi on  Force D'or. Tein koko tilauksen itseasiassa tämän takia. Tykkään vaan niin paljon kaikesta kultaisesta ja oon haaveillu kultasesta voidemaisesta luomiväristä. En ole vielä silmiin testannut (mulla on pari viikkoa silmät olleet tosi arat; niitä kirvelee ja ne vuotaa tosi helposti niin en ole silmäjuttuja pahemmin uskaltanut testailla), mutta koostumus tuntuu todella pehmeältä ja helposti levitettävältä. Käsiswatchikin on pysynyt hievahtamatta paikallaan vaikka yritin sitä hangata pois joten odotukset ovat korkealla! Hintaa tällä oli 3,99€, enkä tiedä miten kauan tätä LE-kokoelmaa on saatavilla.

Catrice Highlighter
Samaa Kaviar Gauche-kokoelmaa tämäkin, sävy tässä on Clair De Lune. Kaunis vaalea sävy, ei mikään päätä huimaava pigmentti ja koostumus on hieman jauhoinen. Ihan ok tuote kuitenkin ja pakkaus ja pintakuvio on nättejä! Hintaa tällä oli 4,49€.


Catrice Highlighting Eyeshadow
Sävy on nimeltään 1001 Golden Nights. Ostin tämän käytettäväksi highlighterinä, mutta sävy on niin nätti että käytän varmaan myös luomille. Tosi pigmenttinen ja koostumus on kiva, ei kaikkein pehmein mitä olen kokeillut, mutta olen tyytyväinen! Tilailen näitä varmaan muissakin sävyissä joskus tulevaisuudessa. Hinta oli tällä 3,29€.

Sleek Makeup blush
Sävy tässä on Suede ja tämä näytti kyllä ihan eriväriseltä kuvassa! :D No, ei se mitään! Sävy on aika lämmin käytettäväksi aurinkopuuterina, mutta eiköhän tälle käyttöä löydy! Pigmenttiä on sen verran että voisin testailla tämän myös luomille. Koostumuksessa ei ole valittamista, tämä on ihanan pehmeä ja rasiassa on lisäksi peili mukana mikä on kiva plussa. Tämä oli alennuksessa ja maksoi 6,32€.

Vasemmalta oikealle: Sleek poskipuna, Catrice highlighter, Catrice luomiväri, Catrice voidemainen luomiväri

essence Make Me Pretty Lip Softener
Ostin tämän ihan kun halvalla sai ja tarvitsin uuden huulivoiteen. Plus en ole essenceltä kokeillut huulivoidetta vielä! Toimii hyvin, ei millään tavalla spesiaali, mutta toimiva perustuote, tuoksuu vähä Hubba Bubba-purkalle :D Hinta oli 2,49€ ja voisin ostaa uudestaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti