sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Makeup Revolution blush palette

Makeup Revolution oli minulle aivan tuntematon merkki ennen kuin tilasin kokeiluun heidän poskipunapalettinsa. Kyseessä on hyvin edullinen merkki ja monen muun tavoin olen usein hieman skeptinen edullisen kosmetiikan suhteen (ja usein vielä aivan turhaan!). Olen kuitenkin yrittänyt kokeilla laajemmin myös edullisempaa kosmetiikkaa, koska mikä nyt on parempaa kun löytää huipputuoteitta halvalla!

Tilasin Cocopandalta kaksi poskipunapalettia ja hinta näillä oli muistaakseni noin 10 euron kieppeillä per paletti, joka on erittäin kohtuullinen kahdeksasta ihan hyvän kokoisesti ja laatuisesta poskipunasta. Ensimmäinen paletti on nimeltään Sugar and Spice ja se sisältää poskipunien lisäksi yhden highlight tai blush topper-sävyn, ihan kuinka itse tykkää käyttää. Kaikki sävyt ovat tarpeeksi pigmenttisiä ja paletille onkin tullut hurjasti käyttöä.


Kuvassa sitä ei valitettavasti oikein näe, mutta oikeanpuolimmaiset sävyt ovat upean helmiäishohtoisia ja taitavat jopa olla suosikkejani tästä paletista, vaikka kaikkia sävyjä on tullut kyllä käytettyä! Tässä on oikein hyvä paletti sellaselle joka haluaa monta hyvälaatuista poskipunaa kätevästi yhdessä sekä hyvään hintaan!



 Toinen paletti on nimeltään Golden Sugar ja vaikka se kulkeekin poskipunapaletin nimellä, ovat sävyt enemmän aurinkopuutereita. Tämä on paleteista se vähemmän pigmenttinen, enkä käytä kaikkia sävyjä säännöllisesti. Valkea highlight-sävy on upea ja sitä onkin tullut kaikkein eniten käytettyä.



Olen käyttänyt värejä myös luomissa, koska muutamissa sävyissä on hieman helmiäistä, enkä erityisesti välitä siitä aurinkopuuterissa. Alempi oikeanpuoleinan sävy on kuitenkin täysin matta, joten sitä on kasvoilla tullut enemmän käytettyä. 



Molemmat paletit ovat oikein käyttökelpoisia ja todellakin hintansa arvoisia! Näitä paletteja on muistaakseni tehty vielä ainakin yhdessä eri sävyssä sekä myös voidemaisista poskipunista on tehty omansa, jos sellaisista tykkää enemmän! Suosittelen paletteja lämmöllä, koska ne ovat hyvälaatuisia sekä monipuolisia. Näiden ansiosta innostuin Makeup Revolutionista ja olenkin tilannut heiltä muutamia muitakin kivoja juttuja kokeiluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti