maanantai 20. helmikuuta 2017

Urban Decay Quickie

Haluan esitelle yhden suosikkiposkipunani; Urban Decay After Glow Blush sävyssä Quickie. Käytän tätä lähes ainoastaan talvella koska sävy näyttää minusta aivan siltä että on käynyt ulkona pakkasessa ja posket punottaa nätisti! Mielestäni sävy on siis todella kaunis ja sopii mielestäni myös erittäin vaalealle iholle.



Väri näyttää pakkauksessa aika villiltä ja ymmärrän kyllä ettei sävy ole kaikkien mieleen. Puna on myös erittäin pigmenttistä ja tämän kanssa kannattaa olla varovainen, kannattaa koskea värin pintaa ainakin aluksi ihan vaan kevyesti siveltimellä ettei lopputulos ole liian överi, koska trust me, överi onnistuu helposti tällä punalla! Sävyn häivytys on kuitenkin helppoa, kunhan vaan ensin opettelee kuinka vähän väriä tarvitsee! Itse yleensä taputtelen poskipunan päältä vielä kevyesti Beautyblenderillä että sävy on varmasti häivyttynyt tasaisesti.




Quickie on siis yksi suosikkiposkipunani, jollei jopa suosikkini jos paletteja ei lasketa! Ja pakkaus on niin kaunis että jo yksin se on hyvä syy ostaa! :D Sokoksella punan hinta on 29,90 ja olen jo katsellut sillä silmällä vähän muitakin sävyjä, jotka olen ajatellut kotiuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti