keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Phytomer-suosikit

Phytomer on monelle ehkä hieman tuntemattomampi nimi; itse tutustuin merkkiin eräässä hoitolassa jossa olin työssäoppimassa kosmetologiopintojeni aikana. Kyseessä on siis ammattikosmetiikkamerkki, mutta tuotteita saa ostettua myös esimerkiksi Sokoksilta ja Emotioneista. Tykästyin moniin merkin tuotteisiin, mutta itselleni olen hankkinut vain nämä kaksi ihanuutta.


Souffle Marin-happiseerumi on kaikilla ihotyypeille sopiva seerumi, jonka pitäisi parantaa ihon hapenottokykyä ja kirkastaa ihoa. En osaa kommentoida parantaako tämä hapenottokykyä, mutta iho tuntuu seerumin levityksen jälkeen silkkisen pehmeältä ja näyttää hyvältä! Tätä voisi kai käyttää myös yksinään, mutta itse laitan kosteusvoiteen aina päälle. Käytän tätä aamuin illoin mutta ihan rehellisesti ei tämä ole mikään välttämättön tuote omaan ihonhoitorutiiniini, mutta kyllä tällä saa ihanan tuntuisen ihon ja seerumin koostumus on jotenkin ihanan ylellinen.

Hydralgue-naamio on kosteuttava voidemainen naamio. Koostumukseltaan melko paksu voide on ollut yllävän riittoisaa ja vaikutusaika on myös kätevän lyhyt, 5-10 minuuttia. Itse yleensä kyllä pidän kaikkia naamioita hieman suositeltua vaikutusaikaa pidempään että saisin näin muka enemmän tehoja irti! :D Tämä on yksi suosikkini kosteuttavista naamioista, iho on käytön jälkeen pehmeä ja tuntuu kosteutetulta. Kaikissa Phytomer-tuotteissa on muuten todella kivat, melko miedot tuoksut, joten siitä tulee myös plussaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti