lauantai 18. helmikuuta 2017

Onko Modern Renaissance oikeasti niin hyvä kun kaikki väittää

Lähes kaikki kosmetiikkaintoilijat ovat hehkuttaneet Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -palettia sen julkaisusta lähtien. Minussa paletti ei heti herättänyt pakko saada-fiilistä joten olen tämän kanssa hieman jälkijunassa. Paletissa tökki mielestäni kaksi asiaa jotka olivat punaiset sävyt Love Letter ja Venetian Red. En ole vielä lähtenyt mukaan punainen luomiväri-trendiin; mielestäni se näyttää helposti silmätulehdukselta joten ei kiitos! Todennäköisesti mieleni kuitenkin joskus vielä muuttuu ja nauran vanhoille mielipiteilleni...



Paletissa on kuitenkin 14 sävyä joten ajattelin että kaksi huonoa sävyä ei haittaa, ja paloin halusta päästä kokeilemaan kaikkien kehumaa ABH-luomivärien koostumusta, joten laitoin paletin tilaukseen. (mm. Beautybaysta voi paletin tilata n. 50 euron hintaan)


Sävyt ovat lämpimiä ja erittäin kauniita ja niillä saa helposti tehtyä meikin arkeen mutta myös tummempi meikki onnistuu. Itse suosin arkena vain kevyttä varjostusta luomivaossa sekä koko luomella vaalee sävyä ja suosikkeja tähän hommaan ovat Tempera (koko luomelle) ja joko Buon Fresco tai Warm Taupe luomivakoon. Näyttävämpään lookiin rakastan sävyjä Red Orche ja Antique Bronze. Voisin oikeastaan luetella lähes kaikki sävyt suosikeiksini! Ehkä joku päivä jopa uskallan kokeilla niitä punaisiakin...



Laadultaan paletti on yksi parhaista mitä olen kokeillut, värit ovat pigmenttisiä ja tummia ja vaaleita sävyjä on hyvässä suhteessa. Värit myös levittyvät ja häivyttyvät kauniisti eikä pysyvyydessäkään ole mitään moittimista.



Eli mielestäni paletti on ansainnut kaiken sen hehkutuksen mitä se on osakseen saanut ja jos ollenkaan tykkää lämminsävyisistä huippulaatuisista luomiväreistä niin todellakin suosittelen paletin ostoa jos et sitä jo omista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti