lauantai 18. helmikuuta 2017

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek on minulle melko tuntematon merkki ja ainoa mitä heiltä tällä hetkellä on tämä highlighting-paletti vaikka monta kertaa olen meinannut laittaa myös luomiväripaletin tilaukseen!


Solstice-paletti oli varsinkin YouTubessa viime vuonne suuren hehkutuksen kohteena joten en vaan voinut olla tilaamatta sitä! Toivottavasti en ole ainoa joka on näin helposti johdateltavissa... Itse paletti on erittäin kaunis (vaikka omani saapui postista vähän rikkinäisenä), kullanvärinen kosmetiikka on ehdottomasti suosikkini ja onkin joskus ehkä tullut ostettua joku tuote ihan vaan nätin pakkauksen takia. Paletissa on yksi voidemainen ja kolme puuterimaista korostusväriä. En ymmärrä paletteja missä voide ja puuteri on yhdistetty keskenään koska puuteri murustelee aina kuitenkin siihen voidemaiseen! Ymmärtääkö näitä oikeasti kukaan :D En myöskään tykkää käyttää voidemaisia korostusvärejä, joten en ole sitä kasvoille koskaan käyttänyt.



Sävyt ovat kauniita ja niillä saa voimakkaammankin lopputuloksen kerrostamalla, mutta en tiedä miksi paletin käyttö on jäänyt itselläni todella vähäiselle! Olen viime aikoina yrittänyt tarttua tähän enemmän ja olen huomannut että todella tykkään paletista! Varsinkin lilaan taittava sävy on upea, joskus myös sekoitan kaikkia puuterimaisia sävyjä keskenään ja siitäkin tulee aika mahtava hohde!



Omani tilasin FeelUniquesta ja hintaa tällä oli n.12 euroa mikä on mielestäni kohtuullinen hinta! Myös esimerkiksi pretty.fi myy Sleekiä, jos tämän haluaa omakseen ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti